UNICEF

UNICEF

UNICEF (the United Nations Children’s Fund) arbetar på uppdrag av FN (Förenta Nationerna) för att främja barnens rättigheter runt om i världen och har gjort så sedan 1946. Unicef finns i 190 länder och i 155 av dem bedrivs utvecklingsprojekt för att utsatta barn.

Du kan enkelt starta en egen insamling för ditt företag, klubb, hemsida etc som t.ex. vi gjort för SkänkaPengar.se. Kolla vår insamling på här.

Besök UNICEF på: www.unicef.se

Annons:

One Response to “UNICEF”

  1. David Says:

    Skänkte pengar i julas genom att köpa ett antal varor i UNICEFs butik på nätet. Överlag tycker jag det funkade väldigt bra att handla men stötte på en del saker som kan förbättras. Jag har ännu inte fått något gåvobevis trotts att jag valde det. Som tur är var det av misstag så jag köpte även en mindre vara för att kunna ladda ner gåvobeviset som PDF (bra!) och fixade sen själv till det med lite bildredigering.

    Det är den andra punkten som jag tycker var lite dålig. Även om man kan ange ett kort meddelande så finns det inget sätt att själv fylla hela kortet med en egen text om man vill det. Dessutom hittade jag inget sätt att förhandsgranska gåvobeviset innan köpet slutfördes och man inte kunde ändra gåvobeviset längre.

    Informationen som UNICEF själva har på kortet är bra och informationsrik så är man inte petig så finns det antagligen ingen större anledning att fixa till kortet i efterhand.

    Överlag har UNICEF en väldigt bra sida och bra gåvor från ett par kronor till flera tusen kronor. Naturligtvis kan man även välja att skänka pengar utan att välja olika gåvor.

Skriv en recension, omdöme eller kommentar...