Cancerfonden

Cancerfonden grundades 1951 & är samlar in pengar till cancerforskning & fördelar dem till olika forskningsprojekt. Cancerfonden ligger bland annat bakom Rosa bandet (mot bröstcancer)  & Sluta-röka-linjen (mot rökning).

Besök Cancerfonden

Annons:

4 Responses to “Cancerfonden”

 1. emma Says:

  Hej jag är en tjej på fjorton år och är väldigt intresserad av välgörenhet. Jag skänker bort några av mina kläder till de personerna som har dåligt med det. Och eftersom det är så många som har dött av cancer och andra slags sjukdomar vill jag göra en god gärning till dom barn och vuxna som har fått leva med det. Därför tänkte jag att jag ska samla ihop pengar som går till cancerfonden samt rädda barnen. Det ska jag göra genom att sälja lotter och baka kakor. Jag tycker faktiskt att det är rätt hemskt med sådana personer som skämmer bort sig med pengar istället för att ge lite till dem som har det svårt i världen. En riktigt god gärning helt enkelt, det är min åsyn. Jag ska kanske också vara med och öppna ett hem för hemlösa som får komma in och äta och har det bra. Dem har inga hem och därför behöver dem kärlek och sällskap.
  Så med detta jag har skrivit vill jag bara få ett bra råd, att kanske gå med i någon klubb eller något som är med och samla pengar till dessa människor som inte har det bra.

 2. Simon Says:

  Hejsan mitt namn är Simon och är intresserad av att göra ett välgörenhetsevent för våra studenter i Linnéuniversitetet ?, Är ni intresserade av ett samarbete så hör av er snarast med tips och vi kan byta idéer.

  M.V.H
  Simon Alrishan
  Eventansvarig Kalmar Studentliv

 3. Annette Wahlgren Says:

  Hej Emma Och Simon!
  Vi håller precis på att starta en stiftelse som ska stötta nytänkande och förebyggande projekt som skapar en medveten framtid med god hälsa bland människor, med extra fokus på barn och ungdomar. Vi vill gärna ha samarbeten med skolor och ungdomar då vi är övertygade om att där finns massor av bra idéer. Hör gärna av er till oss, så berättar vi mer.
  MVH
  Annette Wahlgren och Alf Andersson
  Initiativtagare till stiftelsen The Conscious Future Foundation

 4. Annette Wahlgren Says:

  Missade att skriva hur ni kan nå oss 🙂
  annette@commerciumaw.se
  alf@commerciumaw.se
  0730-376077
  MVH
  Annette & Alf

Skriv en recension, omdöme eller kommentar...